Lie Øyen arkitekter er for tiden av ni ansatte hvor syv av oss er sivilarkitekter. Oppdragene våre har stort spenn: Vi tegner boliger i alle prisklasser, har bygget flere kulturprosjekter. 
I tillegg driver vi frem reguleringsplaner, arbeider med urbanismeprosjekter, tegner boligområder, hytter, hager og interiører for firmaer og private oppdragsgivere.
Vi er blant Turistvegprosjektets «unge norske formgivere», og har nå turistvegprosjekter som prosjekteres og bygges på fem veistrekninger i Norge. Noe av kontorets interesse ligger i nettopp i dette spennet mellom urbanisme og det å beherske produksjonen av helt små elementer. Vi har to høyt kvalifiserte snekkere fast ansatt, og vi har høye ambisjoner uavhengig av oppgavens omfang.

 

Vi har allsidig og lang erfaring, fra praktisk bygging og fra undervisning og teori, og sentral godkjenning i tiltaksklasse 3.

Partnere

DSC_0110.JPG

TANJA LIE

Tanja Lie er født i 1970 i Oslo. Hun er utdannet ved Arkitekthøgskolen i Oslo og UNL i London, har et mellomfag i kunsthistorie i moderne arkitektur. Etter avsluttet diplom underviste hun ved Institutt for Urbanisme ved Arkitekthøgskolen, og har senere også vært engasjert som lærer. 

t@lieoyen.no

DSC_0091.jpg

KRISTOFFER ØYEN

Kristoffer Øyen er født i 1970 og uteksaminert fra Arkitekthøgskolen i Oslo i 1998. Gjennom studietiden har han blant annet arbeidet for Olav Christopher Jenssen i Berlin, og gjort mindre jobber for kontorer som ØKAW Arkitekter, Jensen & Skodvin Arkitektkontor, NAM og C.-V. Hølmebakk. 

k@lieoyen.no

TAI GRUNG

Tai Grung har vært ansatt hos Lie Øyen siden januar 2009 og partner siden 2011. Tai har arkitektutdannelse fra AHO og Det kongelige kunstakademi København. Hun har vært timelærer og gjestekritiker ved AHO, og harurbanistisk bakgrunn herfra. Tai har som tidligere partner i FET*arkitektur (sammen med Franco Ghilardi og Ellen Hellsten) vunnet flere arkitektkonkurranser.

tai@lieoyen.no

DSC_0098.jpg

Magnus Høyem

Arkitekthøgskolen Oslo

magnus@lieoyen.no

DSC_0119.jpg

Marie Sætre

NTNU / UNAM Mexico

marie@lieoyen.no

Eva Ellefsen KADK København evae@lieoyen.no

Eva Ellefsen

KADK København

evae@lieoyen.no

Lucy

Lucy

 
DSC_0051.jpg

Michael Nordtømme

Arkitekthøgskolen Oslo

michael@lieoyen.no

DSC_0144.jpg

Matthias Bergsvik

RWTH / NTNU

matthias@lieoyen.no

Andrzej Robert Prymakowski Snekker

Andrzej Robert Prymakowski

Snekker

DSC_0061.jpg

Paul-Henri Henn

Arkitekthøgskolen Oslo / ISACF La Cambre Brussel

paul@lieoyen.no

DSC_0125.jpg

Mille Mee Herstad

AHO Oslo / London Metropolitan University

mille@lieoyen.no

Jacek Kowalczyk Snekker

Jacek Kowalczyk

Snekker